Maatwerk webshop laten maken - Brick Zero webdesign bureau
Loader

Deze bedrijven gingen je voor

Algemeen

Wat wil je nog meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt over maatwerk WordPress websites. Daarom beantwoorden we hieronder allerlei vragen, die jou nog beter gaan helpen.

Hoe zit het met de veiligheid van de website?

Wij bieden in ons hostingpakket de modernste beveiligingsoplossing aan voor de juiste veiligheid. Zo krijg je altijd een slotje op je website (SSL/TLS certificaat) en daarnaast bieden we firewalls op verschillende niveaus. Ook houden wij continu de veiligheid van jouw website in de gaten voor ongewenste indringers.

Hoe zit het met de vindbaarheid in Google?

Performance heeft grote invloed op de conversie en vindbaarheid. Daarom kijken we constant technisch naar hoe we jouw website sneller kunnen krijgen. Ook hier zullen we ideeën voor opperen. Per pakket garanderen we zelfs een bepaalde GTMetrix score. Hierin zijn we uniek. We geven hiermee namelijk een garantie op een bepaalde performance-score bij normaal gebruik van je website. Dit heeft als voordeel dat jouw website optimaal presteert binnen zoekmachines als Google.

Geschikt voor elk type apparaat?

We ontwerpen verschillende varianten van webpagina’s voor mobiele schermen, tablet schermen en desktop schermen. De verschillende varianten worden toegevoegd aan de website middels CSS of Javascript code. Kortom, responsive front-end is in deze tijd – waarin we verschillende formaten schermen gebruiken- onmisbaar geworden.

Heb ik jullie nodig als ik zelf nieuwe pagina’s of elementen wil toevoegen?

Kort gezegd, nee. Onze brick oplossing biedt de mogelijkheid om heel gemakkelijk zelf webpagina’s te realiseren, aan te passen en te verwijderen. Dit wordt na oplevering van het project aan je uitgelegd. Ondervind je daarna nog moeilijkheden, dan staan onze webdevelopers uiteraard voor je klaar.

Wat houdt het ‘bricks’ principe nou precies in?

Wij bouwen websites modulair op zodat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen. Dit houdt in dat we gezamenlijk bepalen welke onderdelen de bouwstenen zullen zijn op de website. Deze bouwstenen noemen we ‘bricks’. Een brick kun je eenvoudig op iedere pagina toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Een brick kan bestaan uit foto’s, teksten, knoppen enz. Zo wordt jouw website precies zoals je zelf wenst.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat we - in goed overleg met jou als opdrachtgever - veel meer uit een idee kunnen halen. Zo zijn er een aantal stappen die wij altijd doorlopen. Om van een idee en concept naar een maatwerk website te komen. Bonna legt het je uit:

“"Mooie dingen maken met mooie mensen; onze passie, jullie missie !"

— Patrick Roubroeks, XSAGA

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.