Webdevelopment bureau - Brick Zero

Wij,

team_brick_zero_intro

zijn hét

webdevelopment bureau

Op zoek naar een webdevelopment bureau?

Wij zijn als WordPress en WooCommerce specialist gevestigd in Castricum en bieden naast webbouwen ook diensten als webdesign, webhosting, onderhoud, support en online marketing. Neem contact op en onze specialisten gaan voor jou aan de slag.

Webdevelopment klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan webdevelopment:

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

Wat houdt webdevelopment bij ons in?

Wij zijn van mening dat we - in goed overleg met jou als opdrachtgever - veel meer uit een idee kunnen halen. Zo zijn er een aantal stappen die wij altijd doorlopen om van een idee tot concept en van concept naar een maatwerk website te komen. We leggen het je uit:

briefing

Briefing

In deze fase gaan we met jou in overleg. Uit dit overleg komt alle noodzakelijke informatie naar voren om de website te kunnen ontwikkelen. Onderwerpen die bijvoorbeeld besproken worden zijn: welke concurrenten zijn er, heb je inspirerende websites gezien (bekijk onze projecten ter inspiratie), waar liggen de kansen en wat wordt de concrete stijl van de website?

wireframing_brick_zero

Wireframing

Onze designers maken eerst - voordat het daadwerkelijke design uitgewerkt wordt - een wireframe van de website. Een wireframe is een bouwtekening van de website, maar functioneert ook als een prototype. Wireframes hebben als voordeel dat je snel concepten kunt toetsen. Niet alleen om te kijken of het idee goed is uitgewerkt, maar ook of het voldoet aan de gebruiksvriendelijkheid.

styleguide_brick_Zero

Styleguide

In de styleguide worden globale elementen van de website ontworpen. Dit zijn kleuren, fonts en headings.

content_stylebook_website_brick_Zero

Content

Nadat het wireframe is uitgewerkt, verzamelen we de foto's en teksten, die nodig zijn op de nieuwe website.

design_ontwerp_brick_zero

Design

Het wireframe en de stylesheet komen samen in de designfase. In deze fase gaan de designers aan de slag om de wireframes uit te breiden met de stijlelementen. Middels deze aanpak kan het daadwerkelijke design worden gestart. Alle pagina's worden uitgewerkt, zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe de pagina’s eruit komen te zien. Ook een responsive versie wordt onderdeel van het design.

slice_brick_zero

Slice

Bij een akkoord zetten onze developers het design om naar HTML 5 code. De code die we schrijven voldoet te allen tijde aan de eisen van de W3C. Het World Wide Web Consortium (W3C) heeft een Markup Validation Service ontwikkeld, zodat webprogrammeurs websites kunnen testen of deze conform HTML en XHTML normen zijn. Websites die zo zijn opgebouwd zijn W3C gevalideerd. De snelheid van de website wordt bijvoorbeeld verhoogd wat resulteert in een hogere ranking in Google.

dynamisch_brick_zero

Dynamisch

Het geslicede design wordt in deze fase ingebouwd in een WordPress CMS. Tevens worden in deze fase de werkelijke technieken van de website geschreven. Stel de website heeft een blog, dan wordt dit in deze fase volledig technisch klaargemaakt.

oplevering_brick_zero
Oplevering

In deze fase is de website klaar om opgeleverd te worden. De klant ontvangt een duidelijke uitleg. Hierin wordt omschreven hoe de bricks en andere belangrijke elementen binnen het WordPress CMS bewerkt en gebruikt kunnen worden.

Samen werken met een webdevelopment specialist?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Telefoon

Adres

Dorpsstraat 88

Postcode

1901 EN

Plaats

Castricum