Hosting - Brick Zero webdesign & development
Loader

Deze bedrijven gingen je voor

Wat gaat het mij kosten?

Kosten

Benieuwd naar de verschillende opties en de tarieven? Dat begrijpen wij! Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, dus bieden we je een overzicht met alle tarieven.

kosten-maatwerk-wordpress-website
Hosting vragen

Wat wil je nog meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt over hosting. Daarom beantwoorden we hieronder allerlei handige vragen, die jou nog beter gaan helpen.

Hoeveel schijfruimte heb ik nodig?

Dit ligt aan de grootte van de website. Op basis van jouw wensen kunnen we bepalen hoeveel schijfruimte je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een website met drie pagina’s, dan zal je minder nodig hebben dan wanneer je een uitgebreide webshop hebt. We bieden schijfruimte aan van 10 GB tot aan 150 GB of meer. De prijzen lopen van €25,- p/m tot aan €100,- p/m.

Wat is het voordeel van een testomgeving?

Het voordeel is dat de aanpassingen op je website niet direct zichtbaar worden op de live website. Hiermee voorkom je dat bezoekers jouw aanpassingen zien. Zo weet je zeker dat je de juiste aanpassingen doorzet naar een live omgeving en er geen fouten ontstaan.

Welke voorbereiding zit eraan verbonden?

Voor het overstappen naar onze hosting dienen we een aantal stappen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van DNS gegevens en het aanvragen van een verhuiscode. Uiteraard geven onze webspecialisten je alle nodige informatie bij overgang. Deze stappen staan omschreven in onze blog ‘Hoe verhuis ik mijn website?‘.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

“De samenwerking verloopt goed. De website groeit en jullie hebben daar voor een groot deel aan bijgedragen, dus daar zijn we blij mee.”

— Nick Schagen, Plastimed

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.