Onderhoud - Brick Zero webdesign & development
Loader

Deze bedrijven gingen je voor

Wat gaat het mij kosten?

Kosten

Benieuwd naar de verschillende opties en de tarieven? Dat begrijpen wij! Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, dus bieden we je een overzicht met alle tarieven.

kosten-maatwerk-wordpress-website
Onderhoud vragen

Wat wil je nog meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt over hosting. Daarom beantwoorden we hieronder allerlei handige vragen, die jou nog beter gaan helpen.

Hoe belangrijk is onderhoud voor een kleine website?

Als je wilt dat de website goed functioneert, snel blijft en niet verouderd, dan is onderhoud een essentieel onderdeel. Alleen middels onderhoud zorg je ervoor dat de website naar behoren werkt, ook over een aantal jaar.

Wanneer moet ik betalen voor aanpassingen na een update ronde?

Het uitvoeren van updates binnen WordPress is nou eenmaal nodig, maar biedt niet altijd de garantie dat alles na afloop goed werkt. Als er een update heeft plaatsgevonden en bepaalde functionaliteiten werken niet zoals behoren, dan zal dit aangepast moeten worden op basis van een inschatting, tenzij je bij ons het XL pakket hebt afgenomen. In dit pakket zitten de aanpassingen bij inbegrepen.

Kan ik veel werk verwachten na een update ronde?

Wij proberen na een update ronde zoveel mogelijk te controleren, zodat alles nog goed werkt. Pas daarna zetten we het door naar een test-omgeving. Er kunnen altijd wijzigingen voorkomen in de content. Dit dien je zelf te controleren op de test-omgeving. Je kan dus verwachten dat je de content van enkele pagina’s en functionaliteiten zoals een formulieren goed moet controleren. Dit neemt in de meeste gevallen maximaal een uur in beslag. Het hangt af van de grootte van de update.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

“De communicatie is zeer goed verlopen. Wat vooral als prettig wordt ervaren is dat er vanuit Brick Zero spoedig een reactie volgt wanneer er een vraag gesteld wordt.”

— Friso Brugman, Brugman Advocaten

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.