Optimalisatie klanten

Wij hebben voor de volgende klanten de website geoptimaliseerd:

Vraag een gratis online consult aan voor het verbeteren van de conversie

Wij gaan je helpen! Vraag een gratis consult aan bij een van onze specialisten en wij gaan voor je aan de slag. Tevreden? Dan kun je van ons een verbeterde conversie verwachten.

Voordelen op een rijtje

WordPress ontwikkelt zich snel. Het updaten van je website is dan ook van essentieel belang. Er worden namelijk regelmatig updates uitgevoerd binnen WordPress. Dit wordt gedaan om nieuwe mogelijkheden toe te voegen, maar ook om de veiligheid en snelheid van je website te bevorderen. Onderstaand enkele voordelen van het inzetten van onderhoud:

Online Marketing

Concurrerend in zoekmachines

Door jouw website constant te optimaliseren zul je in de zoekmachines beter vindbaar zijn, maar ook zeker beter vindbaar blijven. Hoe sneller bijvoorbeeld de laadtijd van je homepage is, hoe waarschijnlijker het is dat je hoger in de zoekresultaten zal verschijnen in Google.

laatste_kennis_brick_zero

Laatste kennis

Als onderdeel van het optimalisatie traject brengen wij jou een aantal hersenspinsels. Deze nuttige aanpassingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met het toepassen van deze hersenspinsels zal de online verkoop stijgen. Denk aan een betere checkout flow of het wijzigen van knoppen voor een betere conversie.

conversie_geoptimaliseerd_brick_zero

Conversie optimalisatie

Het doel: meer omzet halen uit je websitebezoekers. Bij het succesvol inzetten van optimalisatie zul je een hoger conversiepercentage realiseren. Een button op de website kun je bijvoorbeeld verleidelijker en opvallender maken door deze een andere vorm of kleur te geven.

geen_fouten_brick_zero

Professioneel en betrouwbaar

Je hebt het zelf vast weleens ervaren. Je bekijkt een website waar alles goed en snel werkt en je weet precies waar je naartoe moet klikken. Een dergelijke website komt hierdoor professioneel en gebruiksvriendelijk over op de bezoeker wat automatisch leidt tot een hogere conversie.

WordPress optimalisatie

We bieden enkele pakketten aan die het mogelijk maken om je website te optimaliseren.

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

XL

€450,-

per maand

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

L

€250,-

per maand

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

S

€150,-

per maand

Aantal meetings

per jaar

6

4

2

Aantal hersenspinsels

per maand (minimaal)

6

4

2

Laadtijd homepage

in seconde

< 1,5

< 2

< 2,5

Minimale GTMetrix score

95/95

90/90

85/85

Aantal rondes per jaar

afbeeldingen optimaliseren

6

4

2

Optimalisatie nodig?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!