WordPress optimalisatie - Brick Zero Webdesign & Webdevelopment
Loader

Deze bedrijven gingen je voor

Wat gaat het mij kosten?

Kosten

Benieuwd naar de verschillende opties en de tarieven? Dat begrijpen wij! Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, dus bieden we je een overzicht met alle tarieven.

kosten-maatwerk-wordpress-website
Optimalisatie vragen

Wat wil je nog meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt over optimalisatie. Daarom beantwoorden we hieronder allerlei handige vragen, die jou nog beter gaan helpen.

Wat kan ik zelf doen om mijn website te optimaliseren?

Een goede manier om je website te optimaliseren is om te kijken bij concurrenten. Misschien zie je hier wel een goede oplossing voor het uitbreiden van je conversiepagina’s. Dit kunnen bijvoorbeeld knoppen zijn die je zelf heel gemakkelijk kunt toevoegen aan iedere gewenste pagina.

Hoeveel hersenspinsels kan ik verwachten?

Dit verschilt per pakket. Zo kun je kiezen voor twee hersenspinsels per maand maar ook voor minimaal zes per maand. Dit hangt dus helemaal af van jouw eigen keuze. De optimalisatie pakketten vind je op onze kostenpagina.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

"De functionaliteiten en plugins die jullie doorvoeren werken altijd goed en passen perfect binnen de stijl van de website."

— Joy Konings, Gas Las Centrum

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.