WordPress SLA en support - Brick Zero Webdesign & Webdevelopment
Loader

Deze bedrijven gingen je voor

Wat gaat het mij kosten?

Kosten

Benieuwd naar de verschillende opties en de tarieven? Dat begrijpen wij! Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, dus bieden we je een overzicht met alle tarieven.

kosten-maatwerk-wordpress-website
SLA/support vragen

Wat wil je nog meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt over onze SLA en support. Daarom beantwoorden we hieronder allerlei handige vragen, die jou nog beter gaan helpen.

Waarom een Service Level Agreement?

Zonder SLA zijn er geen afspraken vastgelegd over wat je als klant van ons kan verwachten en vice versa. Om die reden zijn we gestart met een Service Level Agreement (SLA). Binnen deze overeenkomst worden alle afspraken en scenario’s rondom support bij issues geconcretiseerd. Je kan het dan ook zien als de spelregels die wij aanhouden bij issues op de website. Binnen de SLA kan op basis van het gekozen service niveau worden ingezien wat bij een issue van ons kan worden verwacht op basis van o.a.: beschikbaarheid, reactietijd en hersteltermijn.

Moet ik dan gaan betalen voor support?

Nee we hebben ook het kosteloze pakket Brons. Echter, voor klanten die hogere eisen stellen aan de werking en uptime van de website bieden we andere pakketten aan. Het grote verschil tussen SLA brons en zilver of goud zit hem in de te verwachten reactie en hersteltijd maar wellicht belangrijker ook het bereikbaar zijn en herstellen van issues buiten kantooruren om.

Ga ik betalen voor iets wat gratis hoort te zijn?

De pakketten zilver en goud bieden de mogelijkheid om buiten kantooruren prio 1 issues te verhelpen. Hierbij kun je denken aan een niet werkende check out. Om dit te realiseren moeten wij buiten werktijd om onze medewerkers paraat hebben staan. Dit vergt een investering om dit mogelijk te maken.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

“Op het moment dat ik bel of mail wordt er direct gereageerd al dan niet meteen opgelost. Dit ervaar ik als zeer prettig.”

— Dennis Lustig, Pieq

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.