Webdesign bureau - Brick Zero

Wij,

team_brick_zero_intro

zijn hét

webdesign bureau

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

Webdesign klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan een webdesign:

Een website design op maat met de Brick Zero Design Workshop

Wij zijn als WordPress en WooCommerce specialist gevestigd in Castricum en bieden een interessante design workshop aan voor het ontdekken van jouw wensen. Tijdens de workshop gaan we op zoek naar jouw verhaal en ultieme conversiedoelen.

Waarom kiezen voor de Brick Zero Design Workshop?

Door het inzetten van deze methode helpen wij jou om het juiste uitgangspunt te vinden voor jouw nieuwe website of webshop. Dit doen we middels een workshop, maar welke voordelen brengt dit met zich mee?

jouw_verhaal_design_workshop_brick_zero

We achterhalen jouw verhaal

We vragen je het hemd van het lijf. Alleen op deze manier vinden we het antwoord op de vraag: wat is jouw productverhaal? Als we dit scherp hebben, kunnen we pas écht achterhalen wat je precies met jouw nieuw te ontwikkelen website wil bereiken.

conversie_doelen_brick_zero

We achterhalen conversiedoelen

De vraag 'wat is jullie ultieme conversie doel?' wordt beantwoord. Een belangrijk resultaat hiervan is een verzameling innovatiemogelijkheden uitgedrukt in: "Het ultieme conversiedoel voor de nieuw te ontwikkelen website of webshop is.. "

achterhalen_wensen_design_workshop_brick_zero

We achterhalen jouw wensen

We gaan gezamenlijk op zoek naar inspirerende referenties en voorbeelden gerelateerd aan het ultieme conversie doel. Op deze manier komen we erachter wat het uitgangspunt van het nieuwe design moet zijn en het maakt het voor ons een stuk gemakkelijker.

achterhalen_conclusie_brick_zero

We achterhalen de conclusie

De conclusie is het belangrijkste onderdeel van de gehele workshop. Gezamenlijk zijn we tot een eindpunt gekomen en vormt de eindconclusie het fundament voor de nieuwe website of webshop. Wij zullen uiteindelijke alle wensen doorvoeren in het webdesign.

Samen werken met een webdesign specialist?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Telefoon

Adres

Dorpsstraat 88

Postcode

1901 EN

Plaats

Castricum