Over ons - Brick Zero webdesign & development

Onze huiskamer,

intro_blok_afbeeldingen_over_ons_huiskamer

bevindt zich midden
in het centrum van

Castricum

Wat wij doen

Wij bieden de complete oplossing voor het behalen van online succes. Vanaf design en webdevelopment tot en met support, optimalisatie, onderhoud, hosting en niet te vergeten online marketing.

Waar vind je ons

Ons kantoor bevindt zich middenin het centrum van Castricum. Op 20 minuten rijden van Amsterdam en 5 minuten lopen vanaf het station. We hebben een echt 'thuisgevoel' gecreëerd, waarin iedereen zich welkom voelt. Ons kantoor wordt vaak omschreven als een gezellige huiskamer.

Ons verhaal

Wij, Julian en Jeroen, zijn vanuit een gedeelde passie op 1 januari 2014 gestart met Brick Zero. Later in 2014 is Dave partner geworden. Vanaf de eerste dag hebben we ons gefocust op WordPress websites. Dit heeft erin geresulteerd dat we onszelf met recht WordPress specialist mogen noemen. Hiernaast hebben we gelijktijdig de focus gelegd op het optimaliseren van onze ontwikkel-, hosting-, optimalisatie- en onderhoudsprocessen. In de periode hierna is deze focus uitgebreid naar online marketing.

Het een kan niet zonder het ander. De website is jouw belangrijkste marketingkanaal. Deze staat centraal in de hedendaagse marketingstrategie. Alles komt hier samen. Maak kennis met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken en jouw online groei te realiseren.

Missie

Wij zijn gestart om jou te helpen met online succes te behalen. We transformeren merken, laten bedrijven groeien en vertellen verhalen op een creatieve manier.

Filosofie

Elk bedrijf heeft een filosofie. Die van ons is simpel. Wij willen jou helpen om online succes te behalen. Wij bundelen onze krachten met jou en werken als één team. We verdiepen ons in jouw bedrijfscultuur, behoeften en ambities en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strategie, technologie en creativiteit. Samen stellen we doelen en werken we deze uit in het proces van ontwerp, ontwikkeling en vervolgens voortdurende optimalisatie.

Keep me posted

Wij brengen onze volgers op de hoogte van alle ins en outs wat betreft projecten, blogposts, whitepapers, collega's etc. Ook op de hoogte blijven?

Onze klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan een maatwerk website:

Onze specialisten

jeroen_brick_zero

Jeroen

Accountmanager

thijs_brick_zero

Thijs

Salesmanager

roxy_brick_zero

Roxy

Digital projectmanager

julian_brick_zero

Julian

Accountmanager

Over Ons

Robin

Teamleider front-end

Over Ons

Dave

Development manager

Over Ons

Nick

Teamleider design

bonna_brick_zero

Bonna

Digital marketing medewerker

Over Ons

Bas

Back-end developer

Over Ons

Youri

Back-end developer stagiair

Over Ons

Esther

Webdesigner

Over Ons

Jolle

Back-end developer

Over Ons

Bart

Back-end developer

Over Ons

Anouk

Webdesign stagiaire

Over Ons

Dennis

Front-end developer stagiair

Over Ons

Erica

Office manager

Over Ons

Ben

Teamleider back-end

Over Ons

Sanne

Content marketing stagiaire

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.