Welkom in onze

huiskamer
Over Ons

Ons kantoor bevindt zich midden in het centrum van Castricum. Op 20 minuten rijden van Amsterdam en 5 minuten lopen vanaf het station. We hebben een echt 'thuisgevoel' gecreëerd, waarin iedereen zich welkom voelt. Ons kantoor wordt vaak omschreven als een gezellige huiskamer.

Wat wij doen

Wij bieden de complete oplossing voor het behalen van online succes. Vanaf design en webdevelopment tot en met support, optimalisatie, onderhoud, hosting en niet te vergeten online marketing.

Ons verhaal

Wij, Julian en Jeroen, zijn vanuit een gedeelde passie op 1 januari 2014 gestart met Brick Zero. Later in 2014 is Dave partner geworden. Vanaf de eerste dag hebben we ons gefocust op WordPress websites. Dit heeft erin geresulteerd dat we onszelf met recht WordPress specialist mogen noemen. Hiernaast hebben we gelijktijdig de focus gelegd op het optimaliseren van onze ontwikkel-, hosting-, optimalisatie- en onderhoudsprocessen. In de periode hierna is deze focus uitgebreid naar online marketing.

Het een kan niet zonder het ander. De website is jouw belangrijkste marketingkanaal. Deze staat centraal in de hedendaagse marketingstrategie. Alles komt hier samen. Maak kennis met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken en jouw online groei te realiseren.

Missie

Wij zijn gestart om jou te helpen met online succes te behalen. We transformeren merken, laten bedrijven groeien en vertellen verhalen op een creatieve manier.

Filosofie

Elk bedrijf heeft een filosofie. Die van ons is simpel. Wij willen jou helpen om online succes te behalen. Wij bundelen onze krachten met jou en werken als één team. We verdiepen ons in jouw bedrijfscultuur, behoeften en ambities en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strategie, technologie en creativiteit. Samen stellen we doelen en werken we deze uit in het proces van ontwerp, ontwikkeling en vervolgens voortdurende optimalisatie.

Klanten

Keep me posted @Instagram

Onze specialisten

jeroen_brick_zero

Jeroen

Accountmanager

thijs_brick_zero

Thijs

Salesmanager

roxy_brick_zero

Roxy

Digital Project Manager

Robin_brick_zero

Robin

Front-end Developer

dave_brick_zero

Dave

Development Manager

julian_brick_zero

Julian

Account Manager

nick_brick_zero

Nick

Teamleider Design

bonna_brick_zero

Bonna

Digital Marketing & Project Medewerker

bas_brick_zero

Bas

Back-end Developer

bart_brick_zero

Bart

Back-end Developer

pepijn_brick_zero

Pepijn

Front-end Developer

jolle_brick_Zero

Jolle

Back-end Developer

jort_brick_zero

Jort

Back-end Developer

benjamin_brick_zero

Benjamin

Back-end Developer

ellen_brick_zero

Ellen

Webdesigner

esther_brick_zero

Esther

Webdesigner

erica_brick_zero

Erica

Office Manager

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.