123Sierbestrating - Brick Zero
Loader

123Sierbestrating

123Sierbestrating maakte gebruik van een website waarin zij moeilijkheden ondervonden. Daarnaast kwam de lange laadtijd de website niet ten goede. De wens was om de nieuwe WooCommerce webshop door te ontwikkelen en klanten nog beter te kunnen adviseren in hun keuze voor tuinbestrating en inrichting. Zo wilden zij te allen tijde niet tegengehouden worden door de techniek. 123Sierbestrating is hierdoor op zoek gegaan naar een nieuwe WordPress development partner en kwam met ons in contact.

123sierbestrating-woocommerce

Automatiseren van processen

We hebben ervoor gezorgd dat de webshop optimaal werkt zodat interne processen goed verlopen.

100% meer omzet

De webshop heeft ervoor gezorgd dat er 100% meer omzet is behaald.

Conversie gerichte webshop

Alles draait op deze webshop om conversie verhogen. We blijven de webshop optimaliseren voor een nog beter resultaat.

nick-webdesigner-aan-het-woord
123sierbestrating-woocommerce-webshop-succes-case

Nick aan het woord

Het was van groot belang dat alle processen, zowel intern als extern (leveranciers) zo goed mogelijk werden geautomatiseerd, zodat de groei kon worden doorgezet met een minimale investering in extra personeel. Zodoende aan ons de taak om deze processen met succes te automatiseren. Daarnaast speelde een aanzienlijke groei in verkopen een grote rol.

Om zo goed mogelijk de wensen van 123Sierbestrating na te leven en een nieuwe WooCommerce webshop te realiseren, hebben we een plan van aanpak gerealiseerd waarin de gehele ontwikkeling is opgenomen.

Wij hebben vervolgens de webshop in stappen ontwikkelt en we zijn gestart met een relatief kleine versie van de website. Door deze werkwijze heeft 123Sierbestrating ook de interne verwerking van bestellingen goed kunnen verwerken. Hierdoor konden ze blijven groeien zonder nieuw personeel aan te nemen.

De webshop is in de afgelopen jaren doorontwikkeld. In die periode hebben we de webshop ook gekoppeld aan externe systemen van leveranciers, zodat prijzen en voorraden altijd up-to-dat blijven. Daarnaast hebben wij de webshop ontwikkeld om goed aan te laten sluiten op de huidige online marketing technologieën.

Na de livegang van de eerste versie, zijn we altijd aan het onderzoeken, hoe we op verschillende mogelijkheden de website conversie kunnen optimaliseren. Dit is een structureel proces en behoort tot onze WordPress optimalisatie pakket.

De markt in tuinbestrating en inrichting is van origine een zeer traditionele markt. Fabrikanten leveren aan winkels en klanten en gaan naar de fysieke winkels om hun aankoop te doen. Traditioneel steenhandelaren werken dan ook nog veel samen met fysieke winkels. 123Sierbestrating is daarom de Cool Blue onder de tuinbestrating webshops.

123sierbestrating
123sierbestrating-wordpress-website

Over

In 2014 is Sander Zwanenburg het bedrijf 123Sierbestrating gestart. Hij kon door drop shipping de klant direct bedienen vanuit de leverancier. 123Sierbestrating kan scherpe tarieven aanbieden, omdat de processen intern en met de leveranciers sterk zijn geautomatiseerd. Hierdoor is 123Sierbestrating door de jaren heen gegroeid tot een van de marktleiders binnen de online verkoop van tuintegels, bestrating en andere tuinelementen.

“Brick Zero is altijd meedenkend en komen altijd met goede oplossingen. Alles is in principe mogelijk!”

— Sander Zwanenburg, 123Sierbestrating

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.