123Sierbestrating - Brick Zero

123Sierbestrating

123Sierbestrating maakte gebruik van een website waarin zij moeilijkheden ondervonden. Daarnaast kwam de lange laadtijd de website niet ten goede. De wens was om de nieuwe WooCommerce webshop door te ontwikkelen en klanten nog beter te kunnen adviseren in hun keuze voor tuinbestrating en inrichting. Zo wilden zij te allen tijde niet tegengehouden worden door de techniek. 123Sierbestrating is hierdoor op zoek gegaan naar een nieuwe WordPress development partner en kwam met ons in contact.

“Zo efficiënt mogelijk werken, zodat er met zo min mogelijk mensen, zo veel mogelijk omzet kan worden behaald.”

“Wij zijn in de sierbestrating markt de Coolblue waar sommige concurrenten de Vroom en Dreesman zijn.”

Geïnspireerd door deze WooCommerce webshop?
Vraag een gratis online consult aan.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een vrijblijvend gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

“Brick Zero is altijd meedenkend en komen altijd met goede oplossingen. Alles is in principe mogelijk!”

Over

In 2014 is Sander Zwanenburg het bedrijf 123Sierbestrating gestart. Hij kon door drop shipping de klant direct bedienen vanuit de leverancier. 123Sierbestrating kan scherpe tarieven aanbieden, omdat de processen intern en met de leveranciers sterk zijn geautomatiseerd. Hierdoor is 123Sierbestrating door de jaren heen gegroeid tot een van de marktleiders binnen de online verkoop van tuintegels, bestrating en andere tuinelementen.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.