Boutique Karakter - Brick Zero

Boutique Karakter

Boutique Karakter is een (nieuw) sportconcept waar je binnen 30 minuten een circuittraining kan volgen dat volledig is ingesteld op jouw lichaam. Bij dit nieuwe concept hoorde natuurlijk ook een nieuwe WordPress maatwerk website. Deze website moet het verlengstuk zijn van de moderne en gemoedelijke sportclub. Klanten kunnen hier alle informatie vinden en vooral een gevoel vormen bij het concept van Boutique Karakter.

“De korte lijntjes bij Brick Zero werken voor ons heel prettig!”

“Brick Zero denkt goed mee van A tot Z.”

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk Wordpress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Boutique Karakter bevindt zich op de Dorpsstraat in Castricum. Hier train je het hele lichaam onder begeleiding middels een circuit dat 30 minuten duurt. De training zelf is volledig geautomatiseerd. Alle stoelinstellingen en waardes van weerstanden en gewicht onthoudt het apparaat. De sporter hoeft dus niet na te denken en kan direct aan de slag. De leefstijlcoaches geven naast sportadvies ook advies op het gebied van voeding en leefstijl.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.