Brugman Arbeidsrecht Advocaten - project - Brick Zero

Brugman Arbeidsrecht Advocaten

Advocatenkantoor Brugman is gestart met de website voor letselschade. Ze merkten al gauw dat ze bij het behandelen van letselschade zaken ook te maken krijgen met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Om die reden zijn zij naast Brugman Letselschade Advocaten, ook Brugman Arbeidsrecht Advocaten gestart. Het doel van de nieuwe website is het bijstaan van zowel ondernemers als particulieren.

“De communicatie is zeer goed verlopen. Wat vooral als prettig wordt ervaren is dat er vanuit Brick Zero spoedig een reactie volgt wanneer er een vraag gesteld wordt.”

“Verder verliep de workshop voor een andere website van Advocatenkantoor Brugman zeer goed en duidelijk. Hetgeen dat door Advocatenkantoor Brugman als zeer prettig werd ervaren is de deskundigheid, creativiteit en input vanuit Brick Zero.”

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk WordPress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Friso Brugman is 12.5 jaar geleden beëdigd tot advocaat en hij is snel daarna begonnen met zijn eigen onderneming. Allereerst met letselschade en dat is nu uitgebreid met arbeidsrecht. Bij Advocatenkantoor Brugman zijn 15 medewerkers werkzaam. Dit zal zich uitbreiden wanneer medewerkers worden aangenomen voor Brugman Arbeidsrecht Advocaten. Het leukste dat Friso Brugman vindt aan zijn vak is dat hij inmiddels door heel Nederland werkzaam is. Door een goed functionerende website merkt hij, dat zijn bedrijf online goed zichtbaar is. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nu een van de grootste kantoren in Nederland is op het gebied van letselschade.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.