Brugman Arbeidsrecht Advocaten - Brick Zero
Loader

Brugman Arbeidsrecht Advocaten

Eén van de doelen van deze website is het zo snel mogelijk helpen en te woord staan van de doelgroep. De doelgroep bestaat uit zowel ondernemers als particulieren.

Met de website wil Brugman Arbeidsrecht Advocaten een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Om dit te behalen is er gekozen voor een website met een vlotte uitstraling. De website is enerzijds toegankelijk, maar heeft anderzijds ook een serieuze boodschap.

brugman-arbeidsrecht-advocaten-wordpress-website-maatwerk

Vlotte website

Een vlotte website voor het aanspreken van een grote, verscheiden doelgroep.

Serieuze boodschap

Ondanks de vlotte uitstraling hebben we ervoor gezorgd dat de boodschap duidelijk naar voren komt.

Duidelijke CTA naar deskundig advies

De bezoeker ziet direct waar je terecht kunt voor hulp, wat heel belangrijk is.

nick-webdesigner-aan-het-woord
brugman-arbeidsrecht-advocaten-maatwerk-website-succes-case

Nick aan het woord

Brugman Arbeidsrecht Advocaten had al eigen ideeën voor het design. Met deze input zijn we aan de slag gegaan voor het uiteindelijke ontwerp. Zo geeft Brugman Arbeidsrecht Advocaten aan, dat we tijdens de designmeeting, met veel goede aanvullingen kwamen waarmee de website langzamerhand vorm kreeg en uiteindelijk resulteerde in één wenselijk geheel.

Bezoekers moeten zo snel mogelijk met Brugman Arbeidsrecht Advocaten in contact kunnen komen. Om die reden hebben we veel knoppen toegevoegd waarmee men kan navigeren naar een gratis consultaanvraag. Hiervoor hebben we twee versies bedacht: 'SOS ik wil graag hulp' en 'gratis consult'. Beide call to actions hebben dezelfde functie, maar hierdoor beantwoord je wel meerdere vragen/gedachten.

Het doel van Advocatenkantoor Brugman was voornamelijk het aanspreken van een grote doelgroep (heel Nederland, van jong tot oud). Ze geven aan dat dit goed naar voren is gekomen. De website is namelijk toegankelijk, spreekt aan, de kleurstelling is duidelijk en zakelijk. En evengoed laagdrempelig. De website is volledig getest en werkt naar behoren. Ze geven aan in de toekomst de website meer onder de aandacht te gaan brengen middels online marketing activiteiten.

Verder wordt de samenwerking met ons als zeer prettig ervaren. Dit heeft geresulteerd in het opnieuw realiseren van een nieuwe website. Binnenkort zullen er daarom meerdere websites van Advocatenkantoor Brugman tot ons portfolio behoren.

maatwerk-website-project-arbeidsrecht-brugman
brugman-arbeidsrecht-friso-brugman

Over

Friso Brugman is 12.5 jaar geleden beëdigd tot advocaat en hij is snel daarna begonnen met zijn eigen onderneming. Allereerst met letselschade en dat is nu uitgebreid met arbeidsrecht. Bij Advocatenkantoor Brugman zijn 15 medewerkers werkzaam. Dit zal zich uitbreiden wanneer medewerkers worden aangenomen voor Brugman Arbeidsrecht Advocaten. Het leukste dat Friso Brugman vindt aan zijn vak is dat hij inmiddels door heel Nederland werkzaam is. Door een goed functionerende website merkt hij, dat zijn bedrijf online goed zichtbaar is. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nu een van de grootste kantoren in Nederland is op het gebied van letselschade.

“De communicatie is zeer goed verlopen. Wat vooral als prettig wordt ervaren is dat er vanuit Brick Zero spoedig een reactie volgt wanneer er een vraag gesteld wordt.”

— Friso Brugman, Brugman Advocaten

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.