Ceramica - Brick Zero

Ceramica Vloeren

Melvin de Graaff – marketing manager – en de eigenaar van Ceramica Vloeren kwamen tot het besef dat er nog ontzettend veel viel te halen in de (keramische) vloeren branche. De oude website bestond enkel uit offerte aanvraag- en contactformulieren. Zo werd het besluit genomen om over te stappen naar een goed werkende webshop in combinatie met meerdere fysieke verkooppunten. Zij hebben vervolgens aan ons gevraagd om een overzichtelijke WooCommerce webshop te bouwen. Hierbij was de verbinding tussen de webshop en de fysieke winkels een belangrijke eis. Dit zal voor hen het verschil maken.

“Ik heb het proces van het project bij Brick Zero als prettig ervaren. Ze denken uitgebreid mee over effectieve webshop functionaliteiten. Van design tot aan development en zelfs tot na de livegang zijn ze betrokken.”

“Brick Zero werkt met korte lijnen waardoor zij goed bereikbaar zijn en er wordt goed aangegeven wanneer iets wel/niet direct kan worden opgelost. Kortom, een goede communicatie!”

Geïnspireerd door deze website? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk Wordpress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

“Ik zou Brick Zero zeker aanraden bij bedrijven die werkzaam zijn in een nichemarkt en op zoek zijn naar een maatwerk WooCommerce webshop. Brick Zero kan dit helemaal naar wens opleveren.”

Over

Ceramica Vloeren verkoopt keramische vloeren en wandtegels voor in de keuken, badkamer, toilet en woonkamer. Zij hebben gekozen voor alleen keramische tegels en vloeren, omdat ze uitstekend zijn voor de lange termijn. De steen absorbeert geen vuil en vocht waardoor het lang mooi blijft. Daarnaast kunnen zij direct schakelen met de fabrikant en vervallen de tussenpartijen. Dit scheelt in prijs en levertijden. Ook zijn ze lokaal aanwezig zodat het voor de klant altijd mogelijk is om het product te zien en te voelen.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.