Club Karakter - Brick Zero

Club Karakter

Transparantie is het uitgangspunt voor Club Karakter. Zo vertelt eigenaar Nick Berkhout dat het vermelden van abonnementstarieven van de lidmaatschappen vroeger als marketing strategie werd weggelaten, maar hij ziet het nu als iets effectiefs. Toekomstige sporters weten zo direct waar ze aan toe zijn.

Het tonen van de abonnementstarieven was helaas niet mogelijk op de oude website, dus was het tijd voor een nieuwe website. Verschillende functionaliteiten en een nieuw exclusief design vormden de leidraad voor de nieuwe website van Club Karakter.

“De korte lijntjes bij Brick Zero werken voor ons heel prettig!”

“Brick Zero denkt goed mee van A tot Z.”

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk Wordpress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Sinds mei 2017 is Club Karakter de plek waar sporters samen met persoonlijke coach en gelijkgestemden sporters werken aan een gezondere leefstijl. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat sporters samen met de coach een plan samenstellen, wat aansluit bij het gewenste doel. Het brede aanbod van diverse activiteiten zorgt voor een gevarieerd publiek met als gevolg een prettige familiaire sfeer.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.