Club karakter - Brick Zero
Loader

Club Karakter

Transparantie is het uitgangspunt voor Club Karakter. Zo vertelt eigenaar Nick Berkhout dat het vermelden van abonnementstarieven van de lidmaatschappen vroeger als marketing strategie werd weggelaten, maar hij ziet het nu als iets effectiefs. Toekomstige sporters weten zo direct waar ze aan toe zijn.

Het tonen van de abonnementstarieven was helaas niet mogelijk op de oude website, dus was het tijd voor een nieuwe website. Verschillende functionaliteiten en een nieuw exclusief design vormden de leidraad voor de nieuwe website van Club Karakter.

club-karakter-website-wordpress

Transparantie

We hebben ervoor gezorgd dat de prijzen en abonnementen duidelijk worden getoond zodat de bezoeker weet waar hij aantoe is.

Exclusief design

De website beschikt over een eigentijds en exclusief design waarmee ze echt onderscheidend zijn t.o.v. andere sportscholen.

Online zichtbaarheid

De doelgroep maakt graag gebruik van de online website om bijvoorbeeld lestijden te checken. Actualiteit en online zijn daarom essentieel.

nick-webdesigner-aan-het-woord
club-karakter-wordpress-website

Nick aan het woord

Voor Nick was het voornaamste doel om een transparante website te laten maken met een exclusief design dat goed zou functioneren. Daarnaast is het belangrijk dat sporters Club Karakter weten te vinden. De online zichtbaarheid was daarom net zo belangrijk.

Voor de aanpak geldt dat we in gesprek zijn gegaan over het ontwerp. Middels een digitale meeting hebben we alle wensen doorgesproken. Aan de hand van deze resultaten zijn wij aan de slag gegaan. Voor de klant had het idealer geweest om een fysieke meeting te houden zodat de wensen nog beter zouden overkomen. Dit onthouden we voor de volgende keer. Onze Design Workshop is hiervoor de perfecte tool.

Deze methode hanteren wij in onze eigen ontwikkelde Design Workshop.

We kunnen spreken van een geslaagd resultaat. De klant wilde een exclusieve, transparante en duidelijke website en dit ziet de klant terug. Doordat de abonnementstarieven duidelijk staan vermeld, merken we dat nieuwe sporters komen met een doel. Ze bellen met een concrete vraag i.p.v. de vraag naar prijzen en vervolgens niet meer terugkomen. Ze weten waar ze aan toe zijn en dat geldt ook voor Club Karakter.

Club Karakter
Club Karakter

Over

Sinds mei 2017 is Club Karakter de plek waar sporters samen met persoonlijke coach en gelijkgestemden sporters werken aan een gezondere leefstijl. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat sporters samen met de coach een plan samenstellen, wat aansluit bij het gewenste doel. Het brede aanbod van diverse activiteiten zorgt voor een gevarieerd publiek met als gevolg een prettige familiaire sfeer.

“Brick Zero is altijd meedenkend en komen altijd met goede oplossingen. Alles is in principe mogelijk!”

— Sander Zwanenburg, 123Sierbestrating

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.