Gas Las Centrum - Brick Zero
Loader

Gas Las Centrum

Op de voorgaande website van Gas Las Centrum werden de diensten goed in beeld gebracht, maar hierin ontbrak een duidelijke verwijzing naar de webshop. Daarnaast wilden zij hun bezoekers meer gebruiksvriendelijkheid bieden. Dit gaf hen de aanleiding om de website en webshop naar een hoger level te tillen om zo de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Het ging hierbij voornamelijk om het vereenvoudigen van het bestelproces, zodat een bezoeker doeltreffend en met meer gemak een product kan kopen.

gas-las-centrum

Verhogen van de gebruiksvriendelijkheid

De webshop is een groot onderdeel en moet dus makkelijk te gebruiken zijn voor de bezoeker. Wij hebben de navigatie zo goed mogelijk ingericht.

De shop voert de boventoon

De webshop is het grootste onderdeel en komt daarom sterk naar voren.

Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten

We hebben een aantal functionaliteiten toegevoegd die het gebruik van de website nog beter en makkelijker maken.

nick-webdesigner-aan-het-woord
gas-las-centrum-woocommerce-succes-case

Nick aan het woord

De WooCommerce webshop van Gas Las Centrum bestaat uit veel verschillende categorieën, dus aan ons de taak om deze op een efficiënte manier in te richten binnen de navigatie. Een flinke uitdaging, want hoe beter dit wordt ingericht, hoe beter de gebruiksvriendelijkheid. Verder hebben we gekeken naar nieuwe functionaliteiten en technieken. Deze waren extra belangrijk tijdens het project.

De samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe belangrijk communicatie is tijdens een groot project als deze. Zo had de klant als wens om de basiselementen te behouden, maar de lay-out een compleet nieuwe look en feel te geven. Dit kwam in het eerste design niet goed naar voren.

Voor het tweede design hebben we nóg beter nagedacht over de vormgeving en het wow-effect. Hierin hebben we de basis elementen behouden en hebben we gekeken naar mooie, overtuigende buttons, een goed ingerichte footer en een opvallende kleurencombinatie van groen en rood. Het design kwam zo meer tot zijn recht.

Na de oplevering van de website hebben we gezamenlijk gekeken naar optimalisaties, die de webshop extra versterken. Bijvoorbeeld de lijstweergave op de productpagina, want hiermee kunnen ze de producten onder elkaar weergeven, zodat je in één oogopslag kunt zien wat het aanbod is. De functionaliteit is een verrijking van de webshop.

Zoals eerder benoemd was het project een uitdaging voor beide partijen. Door goed en veel met elkaar te overleggen hebben we gezamenlijk een mooi resultaat gerealiseerd. We hebben een duidelijke call to action op de homepagine geplaatst, die ervoor zorgt dat bezoekers direct naar de webshop worden verwezen. Er is nagedacht over een goed functionerende zoekbalk middels de populaire plugin Sooqr. Ook heeft de droogijskalender echt gezorgd voor een betere gebruiksvriendelijkheid. Deze kalender stelt bezoekers in staat om gemakkelijk een datum te selecteren waarop ze het droogijs geleverd willen hebben. Kortom, een uitdagend en geslaagd project.

gas-las-centrum-webshop-woocommerce
gas-las-centrum

Over

Gas Las Centrum, gevestigd in Eindhoven, is lasgroothandel en specialist in Gas-, Las en Snijgebied. Zo vind je op de website niet alleen diensten zoals keuringen, reparatie en onderhoud voor o.a. lasapparatuur, maar ook een uitgebreide webshop met een groot aanbod in producten zoals o.a. lasapparatuur, lasdraad, lastoebehoren, persoonlijke beschermingsmiddelen, droogijs enz.

“De functionaliteiten en plugins die jullie doorvoeren werken altijd goed en passen perfect binnen de stijl van de website.”

— Joy Konings, Gas Las Centrum

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.