Gas Las Centrum - project - Brick Zero

Gas Las Centrum

Op de voorgaande website van Gas Las Centrum werden de diensten goed in beeld gebracht, maar hierin ontbrak een duidelijke verwijzing naar de webshop. Daarnaast wilden zij hun bezoekers meer gebruiksvriendelijkheid bieden. Dit gaf hen de aanleiding om de website en webshop naar een hoger level te tillen om zo de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Het ging hierbij voornamelijk om het vereenvoudigen van het bestelproces, zodat een bezoeker doeltreffend en met meer gemak een product kan kopen.

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

"De functionaliteiten en plugins die jullie doorvoeren werken altijd goed en passen perfect binnen de stijl van de website."

"Back office is heel fijn, dus als je een vraag hebt dan krijg je vrijwel direct een reactie."

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk WooCommerce webshop.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Gas Las Centrum, gevestigd in Eindhoven, is lasgroothandel en specialist in Gas-, Las en Snijgebied. Zo vind je op de website niet alleen diensten zoals keuringen, reparatie en onderhoud voor o.a. lasapparatuur, maar ook een uitgebreide webshop met een groot aanbod in producten zoals o.a. lasapparatuur, lasdraad, lastoebehoren, persoonlijke beschermingsmiddelen, droogijs enz.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.