InteriorWorks - project - Brick Zero

InteriorWorks

InteriorWorks heeft jarenlange ervaring in high-end interieurdesign. Zij zijn de projectinrichter in Amsterdam en omstreken en leveren aan verschillende grote en kleine bedrijven uit de hospitalty-, kantoor-, zorg en welzijn- en onderwijsbranche.

Destijds was het hun doel om, naast het (offline) verkopen aan B2B klanten, online te verkopen aan particulieren. Daarom kozen zij voor een Magento webshop, die vele mogelijkheden biedt voor grote shops. Tot kort bleek dat het richten op alleen B2B klanten meer zou gaan opleveren. Hierdoor is de focus komen te liggen op B2B klanten en ontstond het idee voor een nieuwe WordPress website.

“Wij zijn erg blij met de werking van het portaal en jullie deskundigheid bij complexe vragen.”

“We hebben een hele fijne samenwerking en we hopen op een jarenlange partnerschap.”

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk Wordpress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Sinds 2004 zijn eigenaren Jeroen en Chantal gestart met InteriorWorks en zijn zij actief in de projectinrichting branche. Met een dynamisch team van interieurspecialisten zorgen zij ervoor dat het interieur van grote en kleine bedrijven wordt ontworpen (in samenwerking met een architect), ingekocht en geleverd. Zelf zeggen zij: “Er is geen stoel of tafel die een saai kantoor plotseling stijlvol kan maken. Interieur gaat bij ons om meer dan alleen een mooi plaatje. Goede projectinrichting gaat over balans tussen mens en omgeving”.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.