Onze Pensioenregeling - Brick Zero

Onze Pensioenregeling

Onze Pensioenregeling heeft als doel om via het portaal, de klant van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy, inzicht te geven in de pensioenregeling. Middels begrijpelijke taal geven ze een duidelijke uitleg over de consequenties, die van toepassing kunnen zijn op het uiteindelijke pensioen van de werknemer. Denk hierbij aan levensgebeurtenissen zoals trouwen, een nieuwe baan of eerder stoppen met werken. Het doel is om medewerkers net zo’n goed inzicht te geven in hun pensioen zoals zij dit bijvoorbeeld bij hun loon hebben.

 "De pensioenplanner hebben we heel snel in een gezamenlijke effort gerealiseerd."

“Er wordt altijd meegedacht wanneer er een idee is. Het idee wordt vervolgens altijd snel en adequaat omgezet naar een technische oplossing.”

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk WordPress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Onze Pensioenregeling is in 2016 opgericht door Christian en Eric de Bruijn. Zij wilden bedrijven helpen bij de invulling van de Wet Pensioencommunicatie die het voorgaande jaar in gang werden gezet. Deze wet ziet er op toe dat pensioenuitvoerders en werkgevers inzicht moeten geven over de pensioenregeling, die voor de (oud) medewerkers van toepassing is. Pensioenen zijn voor veel werkgevers vaak complexe materie. Werkgevers moeten hierdoor al snel prijzige pensioenadviseurs inschakelen om hen te ondersteunen.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.