Pieq - Brick Zero

Pieq

De klantenwerving bij Pieq bestaat voornamelijk uit mond-tot-mond reclame, maar Dennis Lustig - eigenaar - kwam erachter dat bezoekers ook online naar Pieq zochten. De vorige website bestond uit een afbeelding, een stukje tekst en contactgegevens. Niet echt iets om mee te pronken, dus genoeg redenen voor een nieuwe gebruiksvriendelijke WordPress website.

We hebben ervoor gezorgd dat de website online marketing proof is, ondanks dat hier nog niet actief aan wordt gewerkt. Dit is dan ook de volgende doelstelling voor Pieq.

“Ik heb vooraf een aantal projecten gezien van Brick Zero en mijn verwachtingen lagen hierdoor hoog. Dit hebben zij zeker waargemaakt.”

“Op het moment dat ik bel of mail wordt er direct gereageerd al dan niet meteen opgelost. Dit ervaar ik als zeer prettig.”  

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk Wordpress website.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

“Als voorbereiding op de nieuwe website heb ik verschillende andere websites bekeken, dit bleken later allemaal websites te zijn van Brick Zero. Zodoende mijn keuze voor hen.”

Over

Pieq is enerzijds de implementatie partner voor diverse software leveranciers. Anderzijds zorgen ze ervoor dat het product bij de eindgebruiker terechtkomt. De leverancier ontwikkeld de software en Pieq pakt de rol als implementatiepartner op. Pieq maakt het mogelijk dat de software optimaal en naar wens wordt geïmplementeerd.

In 2016 is Dennis Lustig gestart met Pieq. Hij zelf kwam uit de horeca en merkte op dat de software niet optimaal werd gebruikt door de eindgebruiker. Hij zag dat er een schakel miste tussen de leverancier en de eindgebruiker, dus vanuit eigen ervaring is hij Pieq begonnen.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.