Pieq - Brick Zero
Loader

Pieq

De klantenwerving bij Pieq bestaat voornamelijk uit mond-tot-mond reclame, maar Dennis Lustig - eigenaar - kwam erachter dat bezoekers ook online naar Pieq zochten. De vorige website bestond uit een afbeelding, een stukje tekst en contactgegevens. Niet echt iets om mee te pronken, dus genoeg redenen voor een nieuwe gebruiksvriendelijke WordPress website.

We hebben ervoor gezorgd dat de website online marketing proof is, ondanks dat hier nog niet actief aan wordt gewerkt. Dit is dan ook de volgende doelstelling voor Pieq.

pieq-wordpress-website-maatwerk

Het visitekaartje

De website dient als informatieve website en is het visitekaartje.

Professioneel en betrouwbaar

We hebben gezorgd voor een professioneel en betrouwbare uitstraling.

Versturen van nieuwsbrieven

We hebben het mogelijk gemaakt dat Pieq zijn klanten kan benaderen middels nieuwsbrieven.

nick-webdesigner-aan-het-woord
pieq-kassa-systemen-wordpress-maatwerk-website

Nick aan het woord

Voor Dennis was het voornaamste doel dat de nieuwe maatwerk WordPress website zou gaan dienen als visitekaartje voor Pieq. De bezoekers moeten direct overtuigd worden door wat Pieq te bieden heeft. Een professionele en betrouwbare website is hierbij key. Daarnaast maakt de website het mogelijk dat Pieq eenvoudig nieuwsbrieven kan uitsturen.

Allereerst is de huisstijl voor Pieq in kaart gebracht. Hierin werden elementen in opgenomen zoals lettertypen, logo en kleuren. Deze standaarden werden vervolgens meegenomen door ons designteam tijdens de design fase. Dennis had regelmatig overleg met ons team om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en tevens inspraak te hebben op het design. Hierdoor wist hij dat de website zou voldoen aan alle wensen. De website hebben we vervolgens sneller dan gedacht kunnen opleveren.

De website voldoet aan alle wensen wat betreft het design en de content. Hiermee kunnen zij hun klanten overtuigen. Pieq kan nog veel halen uit online marketing. Dit willen zij in de toekomst verder oppakken. Tot zover is hij zeer tevreden over onze samenwerking. Dit heeft geleid tot een goedwerkende en gebruiksvriendelijke website. Zo benoemd hij zelf: ‘een juiste aanpak, ze denken mee en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding’.

Pieq
pieq-website-wordpress-succes-case

Over

Pieq is enerzijds de implementatie partner voor diverse software leveranciers. Anderzijds zorgen ze ervoor dat het product bij de eindgebruiker terechtkomt. De leverancier ontwikkeld de software en Pieq pakt de rol als implementatiepartner op. Het maakt het mogelijk dat de software optimaal en naar wens wordt geïmplementeerd.

In 2016 is Dennis Lustig gestart met Pieq. Hij zelf kwam uit de horeca en merkte op dat de software niet optimaal werd gebruikt door de eindgebruiker. Hij zag dat er een schakel miste tussen de leverancier en de eindgebruiker, dus vanuit eigen ervaring is hij het bedrijf begonnen.

“Op het moment dat ik bel of mail wordt er direct gereageerd al dan niet meteen opgelost. Dit ervaar ik als zeer prettig.”

— Dennis Lustig, Pieq

Weten wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Geheel zonder kosten een passend advies;

Transparant en eerlijk advies;
Inschatting in prijs-range;
Vrijblijvende offerte.