Plastimed - project - Brick Zero

Plastimed

Plastimed verkoopt offline en online medische materialen en benodigdheden. Eigenlijk alles wat een huisarts, ziekenhuis of medische praktijk nodig heeft. Eerder werd de verkoop voornamelijk gedaan door aanvragen via een formulier, mail of zelfs WhatsApp berichtje. Totdat in 2020 Corona in ons land verscheen. Het werd voor Plastimed al snel duidelijk: ‘we lopen achter de feiten aan en hebben een goed functionerende webshop nodig’. Zodoende zijn we gaan kijken naar een redesign. Het redesign is gefocust op het behalen van conversie. En met resultaat! Een flinke omzetstijging van 25%.

“De samenwerking verloopt goed. De website groeit en jullie hebben daar voor een groot deel aan bijgedragen, dus daar zijn we blij mee.”

“Gedreven werknemers die er duidelijk voor willen zorgen dat onze webshop groeit.” 

Geïnspireerd? Vraag een gratis online consult aan voor een maatwerk WooCommerce webshop.

Wij gaan je helpen! Vraag bij ons een gratis consult aan en wij gaan met jou in gesprek. Tevreden? Dan kun je van ons een op maat gemaakte offerte verwachten.

Over

Plastimed is sinds 1994 actief binnen de medische producten branche en gevestigd in Velsen-Noord. Zo verkopen zij aan ziekenhuizen en verschillende privé klinieken en huisartsen. Daarnaast is Plastimed een zeer belangrijke leverancier voor verloskundige praktijken. Ze beschikken over een groot netwerk in heel Nederland.

Meer over ons weten?

Wij gaan graag met je in gesprek! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.