Wat is pagespeed? - Brick Zero
Loader

Voor het optimaliseren van een website of webshop gebruiken we vaak de PageSpeed tool van Google. Hiermee kunnen we achterhalen wat de algemene snelheid van de website is. Daarnaast kan je ook precies zien waar verbetering nodig is voor een hogere PageSpeed score. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de afbeeldingen op de website.

De snelheid van je website heeft invloed op de conversieratio

Verschillende onderzoeken, zoals die van Thuiswinkel Markt Monitor, hebben bewezen dat het optimaliseren van de pagespeed een zeer positieve werking heeft op de conversie ratio. Deze verbetering heeft dermate effect dat je mag spreken van een essentieel onderdeel in jouw online marketing strategie. Er is zelfs bewezen dat 1 seconden sneller, kan resulteren in een conversie stijging van 7%.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

Voor deze bedrijven is het toegepast

“De samenwerking verloopt goed. De website groeit en jullie hebben daar voor een groot deel aan bijgedragen, dus daar zijn we blij mee.”

— Nick Schagen, Plastimed

Meer te weten komen over pagespeed?

Plan een gratis consult in.

Transparant en eerlijk advies;
Aanbeveling op maat;
Vrijblijvende offerte.