Wat is Sketch? - Brick Zero
Loader

Waarom hebben wij nou juist voor Sketch gekozen? Nou simpel, Sketch vormt een goede basis voor het ontwerpen van hoogwaardige websites en dat is nou net wat we nodig hebben als webdesign- en webdevelopmentbureau. Naast de basis brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Deze benoemen wij hieronder.

De voordelen van Sketch

In Sketch is het mogelijk om verschillende tekst- en objectstijlen te ontwerpen. Deze stijlen kun je vervolgens in het gehele ontwerp hergebruiken. Stel dat je een bepaalde titel grootte in een ontwerp verwerkt, dan kun je deze titel, na afronding van het design, in één klik reduceren naar een kleiner formaat. Dit gaat automatisch in het gehele ontwerp. Zo kun je veel efficiënter werken.

Zoals eerder genoemd is het een ‘vector-based’ programma. Je kunt dus oneindig schalen zonder kwaliteitsverlies en terwijl de bestandsgrootte relatief klein blijft. Dit is voor erg prettig, want zo kun je op de pixel nauwkeurig ontwerpen.

Wat veel mensen niet weten is dat je tijdens het ontwerpen van een digitale uiting ook veelvuldig bezig bent met getallen. Hier staat programmeren natuurlijk ook bekend om. Als webdeveloper ben je continu aan het rekenen. Elke vorm of tekst heeft zijn eigen coördinaten en we bewaken de symmetrie en stijlregels enz. Deze informatie is zeer toegankelijk.

Verder sluit de software perfect aan op ons team aan developers. Zij kunnen middels Sketch de nodige informatie gemakkelijk exporteren en vervolgens omzetten tot een daadwerkelijke website middels code.

Tenslotte kun je met Sketch ‘real-time’ gezamenlijk aan één project werken. Zo kunnen onze vormgevers gezamenlijk te werk gaan zonder dat ze elkaar tot last zijn. Het bevordert de samenwerking en het resulteert in mooie eindproducten.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

Voor deze bedrijven is het toegepast

“Gedreven werknemers die er duidelijk voor willen zorgen dat onze webshop groeit.”

— Nick Schagen, Plastimed

Meer te weten komen over Sketch?

Plan een gratis consult in.

Transparant en eerlijk advies;
Aanbeveling op maat;
Vrijblijvende offerte.