Wat is WordPress? - Brick Zero
Loader

WordPress is open source wat betekent dat de software gepubliceerd en voor iedereen vrij te gebruiken is. Zo mag je de software aanpassen, verbeteren, kopiëren enz. zonder dat je hiervoor moet betalen. Kortom, je kunt dus stellen dat het gebruik van de software gratis is.

Een WordPress website kun je op twee verschillende manieren realiseren:

1. WordPress website op maat laten maken

2. WordPress website middels een bestaand template

WordPress websites op maat

Wij maken WordPress websites op maat. Omdat het de vrijheid geeft om een website helemaal naar eigen smaak te ontwikkelen. Zo ben je niet gebonden aan vaste en overbodige functionaliteiten en code. Die zorgen namelijk voor een slechte prestatie van de website. Het grootste voordeel van een website op maat laten maken is dat je precies krijgt wat je wilt. Bijvoorbeeld:

Geen beperkingen in functionaliteiten
Mogelijkheid tot het koppelen van maatwerk functies
Een betere vindbaarheid in zoekmachines
Flexibel instelbaar dus kan het makkelijk meegroeien met het bedrijf

Om maatwerk websites te ontwikkelen heb je ervaren webdesigners en webdevelopers nodig. Denk bijvoorbeeld aan een website designer die het design ontwerpt, een front-end developer die ervoor zorgt dat de voorkant van de website wordt gestijld met code als CSS en een back-end developer die ervoor zorgt dat de website goed functioneert met code als PHP enz. Zo hebben onze specialisten verschillende artikelen geschreven die te maken hebben met dit onderwerp. Deze vind je op onze blog pagina.

Wil je meer weten?

Gratis consult

In korte tijd tot goede resultaten komen, daar houden wij van! Wij leggen je alles haarfijn van A tot Z uit, onder het genot van een kop koffie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

cta-element-koffie

Voor deze bedrijven is het toegepast

"Back office is heel fijn, dus als je een vraag hebt dan krijg je vrijwel direct een reactie."

— Joy Konings, Gas Las Centrum

Meer te weten komen?

Plan een gratis consult in.

Transparant en eerlijk advies;
Aanbeveling op maat;
Vrijblijvende offerte.