Maatwerk WooCommerce webshop - Brick Zero Webdesign & Webdevelopment

Wij,

team_brick_zero_intro

ontwikkelen professionele
en goed converterende

maatwerk WooCommerce webshops

Maatwerk WooCommerce webshop laten maken?

Wij zijn als WordPress en WooCommerce specialist gevestigd in Castricum. Een maatwerk WooCommerce webshop laten maken? Neem contact op en onze specialisten gaan voor jou aan de slag.

WooCommerce klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan een WooCommerce maatwerk webshop:

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

Voordelen op een rijtje

Het grootste voordeel van een maatwerk webshop is dat we opleveren waar je om gevraagd hebt. Dit gebeurt op de pixel nauwkeurig. Bij een maatwerk webshop worden - in tegenstelling tot een template - geen overbodige codes en functionaliteiten gebruikt. Hierdoor word je webshop alleen maar trager en minder up-to-date.

geen-beperkingen-voordelen-werkwijze-brick-zero

Geen beperkingen

Er zijn geen beperkingen op het gebied van graphics en functionaliteiten. Alle functionaliteiten die je je kunt voorstellen, kunnen in een maatwerk website worden opgenomen.

maatwerk_functies_wordpress_website_brick_zero

Maatwerk functies

Het is mogelijk om functies te ontwikkelen en te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan XML-koppelingen en API-integraties. Tevens draaien er op de achtergrond geen overbodige plug-ins mee.

beter_vindbaar_wordpress_websites_brick_Zero

Betere vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie is eenvoudig toe te passen in een maatwerk website. We weten precies welke stappen we moeten zetten om jouw website te optimaliseren voor Google.

flexibel_maatwerk_website_wordpress_brick_zero

Flexibel instelbaar

Een maatwerk website is flexibel instelbaar en kan daarom eenvoudig meegroeien met het bedrijf. Gaandeweg kan het nodig zijn om niet alleen het ontwerp, maar ook de functionaliteiten te optimaliseren.

Prijs maatwerk webshop

We bieden de volgende opties aan:

Conversie verhogende webshop
Technisch perfect
Volledig maatwerk
WooCommerce zoals het bedoeld is
prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Basis:

€2,000,- tot €4.000,-

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Standaard:

€4.000,- tot €7.500,-

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Plus:

Vanaf €7.500,-

Wat houdt een modulaire maatwerk webshop bij ons in?

Wij zijn van mening dat we - in goed overleg met jou als opdrachtgever - veel meer uit een idee kunnen halen. Zo zijn er een aantal stappen die wij altijd doorlopen om van een idee tot concept en van concept naar een maatwerk webshop te komen. We leggen het je uit:

briefing

Briefing

In deze fase gaan we met jou in overleg. Uit dit overleg komt alle noodzakelijke informatie naar voren om de webshop te kunnen ontwikkelen. Onderwerpen die bijvoorbeeld besproken worden zijn: welke concurrenten zijn er, heb je inspirerende webshops gezien (bekijk onze projecten ter inspiratie), waar liggen de kansen en wat wordt de concrete stijl van de webshop?

wireframing_brick_zero

Wireframing

Onze designers maken eerst - voordat het daadwerkelijke design uitgewerkt wordt - een wireframe van de webshop. Een wireframe is een bouwtekening van de webshop, maar functioneert ook als een prototype. Wireframes hebben als voordeel dat je snel concepten kunt toetsen. Dit kan worden gedaan middels onze Brick Zero Design Workshop.

styleguide_brick_Zero

Styleguide

In de styleguide worden globale elementen van de webshop ontworpen. Dit zijn kleuren, fonts en headings.

content_stylebook_website_brick_Zero

Content

Nadat het wireframe is uitgewerkt, verzamelen we de foto's en teksten, die nodig zijn op de nieuwe webshop.

design_ontwerp_brick_zero

Design

Het wireframe en de stylesheet komen samen in de designfase. Hier gaan de designers aan de slag om de wireframes uit te breiden met de stijlelementen. Middels deze aanpak kan het daadwerkelijke design worden uitgewerkt. Alle pagina's worden uitgewerkt, zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe de pagina’s eruit komen te zien. Ook een responsive versie wordt onderdeel van het design.

slice_brick_zero

Slice

Bij een akkoord zetten onze developers het design om naar HTML 5 code. De code die we schrijven voldoet te allen tijde aan de eisen van de W3C. Het World Wide Web Consortium (W3C) heeft een Markup Validation Service ontwikkeld, zodat webprogrammeurs webshop kunnen testen of deze conform HTML en XHTML normen zijn. Webshops die zo zijn opgebouwd zijn W3C gevalideerd. De snelheid van de webshop wordt bijvoorbeeld verhoogd wat resulteert in een hogere ranking in Google.

dynamisch_brick_zero

Dynamisch

Het geslicede design wordt in deze fase ingebouwd in een WordPress CMS. Tevens worden in deze fase de werkelijke technieken van de webshop geschreven. Stel de webshop heeft een blog, dan wordt dit in deze fase volledig technisch klaargemaakt.

oplevering_brick_zero

Oplevering

In deze fase is de webshop klaar om opgeleverd te worden. De klant ontvangt een duidelijke uitleg. Hierin wordt omschreven hoe de bricks en andere belangrijke elementen binnen het WordPress CMS bewerkt en gebruikt kunnen worden.

Waar houden we rekening mee?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk WordPress webshop is elk onderdeel belangrijk. Een perfecte webshop ontstaat wanneer er rekening wordt gehouden met de verschillende aspecten tijdens de realisatie. Ze moeten als een legpuzzel in elkaar vallen.

responsive_websites_wordpress_brick_zero

Voor het halen van online succes is een responsive webshop (geschikt voor desktop, tablet en mobiel ) een absolute must. Het aantal gebruikers dat webshops alleen nog via smartphones en tablets bezoekt neemt fors toe. Ook zoekmachine Google beoordeelt een goede responsive webshop aanzienlijk beter.

flexibel_beheerbare_websites_wordpress_brick_zero

Flexibel beheersbaar

Wij werken volgens een uniek principe. Dit principe houdt in, dat we niet uitgaan van voorgedefinieerde pagina templates, maar van verschillende elementen (ook wel bricks) genoemd. Deze bricks kun je op iedere pagina zelf bepalen waar én hoe vaak deze terugkomt. Ten eerste ben je flexibel waar je de desbetreffende content terug wilt laten komen. Daarnaast kun je als technisch voordeel aanpassingen maken die doorgevoerd worden op de gehele webshop.

geoptimaliseerd_websites_wordpress_brick_zero

Geoptimaliseerd voor SEO

Met behulp van Yoast kun je de webshop optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je pagina’s en berichten opgeven. Net als de META-beschrijving. Het mooie aan Yoast is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed maar ook minder goed scoort. Daarnaast kun je ook opgeven welke pagina's niet geïndexeerd mogen worden door Google.

conversiegerichte_websites_wordpress_brick_zero

Conversie geoptimaliseerd

Als je weet dat je met kleine aanpassingen de bezoekers, die je al naar je webshop trekt, kunt omzetten naar daadwerkelijke klanten en dus ook een hogere conversie. Waarom zou je dat dan niet doen? Een verbetering van 2 naar 3 procent kan al grote verschillen maken voor de omzet van jouw bedrijf. Vandaar dat we constant bezig zijn met een conversie geoptimaliseerde webshop.

beveiligde_website_wordpress_brick_zero

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je webshop goed beveiligd is. Voor het beveiligen van je webshop gebruiken we Wordfence. Wordfence beschermd je webshop tegen hacker aanvallen. Wordfence scant alle bestanden op je webshop en geeft aan wanneer er malafide bestanden gevonden zijn. Ook is het een bescherming tegen hackers en robots die je wachtwoord proberen te achterhalen. WordFence leveren wij standaard mee bij je webshop. Daarnaast zorgen wij ervoor dat inloggen op de webshop alleen kan vanaf bepaalde locaties (bijvoorbeeld Nederland).

hosting_wordpress_websites_brick_zero

Snelheid

De snelheid van je webshop is een belangrijke factor om goed te scoren in de zoekmachine resultaten. Een trage webshop irriteert en zorgt daarmee voor een aanzienlijk lagere conversie percentage. Dit is dan ook de reden dat Google de snelheid van de webshop als rankingfactor meeneemt in zijn zoekalgoritme. Een snelle webshop scoort beter. De snelheid optimaliseren we zodat we altijd een laadtijd van onder de drie seconden kunnen garanderen.

conversiegerichte_websites_wordpress_brick_zero

Conversie gericht

De webshop is een middel dat je inzet om beter vindbaar en zichtbaar te zijn voor je klanten. Een webshop bestaat nooit alleen maar uit een aantal mooi vormgegeven pagina's. Wij focussen ons in eerste instantie op het doel van de webshop. Een webshop kan er grafisch aantrekkelijk uitzien, maar als de gebruiker volledig in de war raakt door onduidelijke content of slechte navigatie, dan schiet het zijn doel voorbij. Gebruikers zullen snel afhaken. Een goede webshop is dan ook een optelsom van een heldere navigatie, goede content, aantrekkelijke vormgeving en slimme conversiepunten.

wordpress_brick_zero

WordPress

Je webshop zal gebouwd worden in WordPress. WordPress is een content management systeem (CMS) en momenteel het meest populaire systeem. 50% van alle webshops draait op WordPress. WordPress is een open source systeem. De laatste jaren is dit open-source CMS systeem extreem snel gegroeid.  Ontelbaar veel ontwikkelaars bieden hun diensten aan om WordPress door te ontwikkelen. Dit aantal blijft maar groeien waardoor WordPress razendsnel blijft doorontwikkelen. Daarnaast is de technologie van WordPress zo ontwikkeld dat deze perfect samengaat met de algoritmes van Google.

Webshop laten maken?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Telefoon

Adres

Dorpsstraat 88

Postcode

1901 EN

Plaats

Castricum

Belangrijkste doel nieuwe webshop