Maatwerk WordPress Website - Brick Zero

Wij,

team_brick_zero_intro

ontwikkelen professionele
en goed converterende

maatwerk WordPress websites

Maatwerk WordPress website laten maken?

Wij zijn als WordPress en WooCommerce specialist gevestigd in Castricum. Een maatwerk WordPress website laten maken? Neem contact op en onze specialisten gaan voor jou aan de slag.

Maatwerk website klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan een modulaire maatwerk website:

 

Whitepaper

De Brick Zero
Design Workshop

design_workshop_whitepaper_afbeelding_banner

Voordelen op een rijtje

Het grootste voordeel van het ontwikkelen van een modulaire maatwerk website is dat we opleveren waar je om gevraagd hebt. Dit gebeurt op de pixel nauwkeurig. Bij een modulaire maatwerk website worden - in tegenstelling tot een kant-en-klaar product, zoals een template - geen overbodige codes en functionaliteiten gebruikt.

geen-beperkingen-voordelen-werkwijze-brick-zero

Geen beperkingen

Er zijn geen beperkingen op het gebied van graphics en functionaliteiten. Alle functionaliteiten die je je kunt voorstellen, kunnen in een maatwerk website worden opgenomen.

maatwerk_functies_wordpress_website_brick_zero

Maatwerk functies

Het is mogelijk om functies te ontwikkelen en te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan XML-koppelingen en API-integraties. Tevens draaien er op de achtergrond geen overbodige plug-ins mee.

beter_vindbaar_wordpress_websites_brick_Zero

Betere vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie is eenvoudig toe te passen in een maatwerk website. We weten precies welke stappen we moeten zetten om jouw website te optimaliseren voor Google.

flexibel_maatwerk_website_wordpress_brick_zero

Flexibel instelbaar

Een maatwerk website is flexibel instelbaar en kan daarom eenvoudig meegroeien met het bedrijf. Gaandeweg kan het nodig zijn om niet alleen het ontwerp, maar ook de functionaliteiten te optimaliseren.

Prijs maatwerk website

Wij bieden de volgende opties aan:

Conversie verhogende website
Technisch perfect
Volledig maatwerk
WordPress zoals het is bedoel
prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Basis:

€2.000,- tot €4.000,-

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Standaard:

€4.000,- tot €7.500,-

prijspakketten_website_ontwikkelen_brick_Zero

Plus:

Vanaf €7.500,-

Wat houdt een modulaire maatwerk website bij ons in?

Wij zijn van mening dat we - in goed overleg met jou als opdrachtgever - veel meer uit een idee kunnen halen. Zo zijn er een aantal stappen die wij altijd doorlopen. Om van een idee tot concept en van concept naar een maatwerk website te komen. We leggen het je uit:

briefing

Briefing

In deze fase gaan we met jou in overleg. Uit dit overleg komt alle noodzakelijke informatie naar voren om de website te kunnen ontwikkelen. Onderwerpen die bijvoorbeeld besproken worden zijn: welke concurrenten zijn er, heb je inspirerende websites gezien (bekijk onze projecten ter inspiratie), waar liggen de kansen en wat wordt de concrete stijl van de website?

wireframing_brick_zero

Wireframing

Onze designers maken eerst - voordat het daadwerkelijke design uitgewerkt wordt - een wireframe van de website. Een wireframe is een bouwtekening van de website, maar functioneert ook als een prototype. Wireframes hebben als voordeel dat je snel concepten kunt toetsen. Dit kan worden gedaan middels onze Brick Zero Design Workshop.

styleguide_brick_Zero

Styleguide

In de styleguide worden globale elementen van de website ontworpen. Dit zijn kleuren, fonts en headings.

content_stylebook_website_brick_Zero

Content

Nadat het wireframe is uitgewerkt, verzamelen we de foto's en teksten, die nodig zijn op de nieuwe website.

design_ontwerp_brick_zero

Design

Het wireframe en de stylesheet komen samen in de designfase. In deze fase gaan de designers aan de slag om de wireframes uit te breiden met de stijlelementen. Middels deze aanpak kan het daadwerkelijke design worden gestart. Alle pagina's worden uitgewerkt, zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe de pagina’s eruit komen te zien. Ook een responsive versie wordt onderdeel van het design.

slice_brick_zero

Slice

Bij een akkoord zetten onze developers het design om naar HTML 5 code. De code die we schrijven voldoet te allen tijde aan de eisen van de W3C. Het World Wide Web Consortium (W3C) heeft een Markup Validation Service ontwikkeld, zodat webprogrammeurs websites kunnen testen of deze conform HTML en XHTML normen zijn. Websites die zo zijn opgebouwd zijn W3C gevalideerd. De snelheid van de website wordt bijvoorbeeld verhoogd wat resulteert in een hogere ranking in Google.

dynamisch_brick_zero

Dynamisch

Het geslicede design wordt in deze fase ingebouwd in een WordPress CMS. Tevens worden in deze fase de werkelijke technieken van de website geschreven. Stel de website heeft een blog, dan wordt dit in deze fase volledig technisch klaargemaakt.

oplevering_brick_zero
Oplevering

In deze fase is de website klaar om opgeleverd te worden. De klant ontvangt een duidelijke uitleg. Hierin wordt omschreven hoe de bricks en andere belangrijke elementen binnen het WordPress CMS bewerkt en gebruikt kunnen worden.

Waar houden we rekening mee?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website is elk onderdeel belangrijk. Een perfecte website ontstaat wanneer er rekening wordt gehouden met de verschillende aspecten tijdens de realisatie. Ze moeten als een legpuzzel in elkaar vallen.

responsive_websites_wordpress_brick_zero

Voor het behalen van online succes is een responsive website (geschikt voor desktop, tablet en mobiel) een absolute must. Het aantal gebruikers dat websites alleen nog via smartphones en tablets bezoekt neemt fors toe. Ook zoekmachine Google beoordeelt een goede responsive website aanzienlijk beter.

flexibel_beheerbare_websites_wordpress_brick_zero

Flexibel beheersbaar

Wij werken volgens een uniek principe. Dit principe houdt in, dat we niet uitgaan van voorgedefinieerde pagina templates, maar van verschillende elementen (ook wel bricks) genoemd. Deze bricks kun je op iedere pagina zelf bepalen waar én hoe vaak deze terugkomt. Ten eerste ben je flexibel waar je de desbetreffende content terug wilt laten komen. Daarnaast kun je als technisch voordeel aanpassingen maken die doorgevoerd worden op de gehele website.

geoptimaliseerd_websites_wordpress_brick_zero

Geoptimaliseerd voor SEO

Met behulp van Yoast kun je de website optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je pagina’s en berichten opgeven. Net als de META-beschrijving. Het prettige aan Yoast is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed maar ook minder goed scoort. Daarnaast kun je ook opgeven welke pagina's niet geïndexeerd mogen worden door Google.

conversiegerichte_websites_wordpress_brick_zero

Conversie geoptimaliseerd

Als je weet dat je met kleine aanpassingen de bezoekers, die je al naar je website trekt, kunt omzetten naar daadwerkelijke klanten en dus ook een hogere conversie. Waarom zou je dat dan niet doen? Een verbetering van 2 naar 3 procent kan al grote verschillen maken voor de omzet van jouw bedrijf. Vandaar dat we constant bezig zijn met een conversie geoptimaliseerde website.

beveiligde_website_wordpress_brick_zero

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is. Voor het beveiligen van je website gebruiken we Wordfence. Wordfence beschermd je website tegen hacker aanvallen. Wordfence scant alle bestanden op je website en geeft aan wanneer er malafide bestanden gevonden zijn. Ook is het een bescherming tegen hackers en robots die je wachtwoord proberen te achterhalen. WordFence leveren wij standaard mee bij je website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat inloggen op de website alleen kan vanaf bepaalde locaties (bijvoorbeeld Nederland).

snelheid_wordpress_websites_brick_zero

Snelheid

De snelheid van je website is een belangrijke factor om goed te scoren in de zoekmachine resultaten. Een trage website irriteert en zorgt daarmee voor een aanzienlijk lagere conversie percentage. Dit is dan ook de reden dat Google de snelheid van de website als rankingfactor meeneemt in zijn zoekalgoritme. Een snelle website scoort beter. De snelheid optimaliseren we zodat we altijd een laadtijd van onder de drie seconden kunnen garanderen

conversiegerichte_websites_wordpress_brick_zero

Conversie gericht

Je website is een middel dat je inzet om beter vindbaar en zichtbaar te zijn voor je klanten. Een website bestaat nooit alleen maar uit een aantal mooi vormgegeven pagina's. Wij focussen ons in eerste instantie op het doel van de website. Een website kan er grafisch aantrekkelijk uitzien, maar als de gebruiker volledig in de war raakt door onduidelijke content of slechte navigatie, dan schiet het zijn doel voorbij. Gebruikers zullen snel afhaken. Een goede website is dan ook een optelsom van een heldere navigatie, goede content, aantrekkelijke vormgeving en slimme conversiepunten.

wordpress_brick_zero

WordPress

Je website zal gebouwd worden in WordPress. WordPress is een content management systeem (CMS) en momenteel het meest populaire systeem. 50% van alle websites draait op WordPress. WordPress is een open source systeem. De laatste jaren is dit open-source CMS systeem extreem snel gegroeid.  Ontelbaar veel ontwikkelaars bieden hun diensten aan om WordPress door te ontwikkelen. Dit aantal blijft maar groeien waardoor WordPress razendsnel blijft doorontwikkelen. Daarnaast is de technologie van WordPress zo ontwikkeld dat deze perfect samengaat met de algoritmes van Google.

Website laten maken?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Telefoon

Adres

Dorpsstraat 88

Postcode

1901 EN

Plaats

Castricum

Belangrijkste doel nieuwe website